Skip to main content

Αντιδράσεις Ν.Δ. στις δηλώσεις Γ. Χιωτίδη περί επιστροφής στη δραχμή

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την έντονη αντίδραση προκάλεσαν οι δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη Γιώργου Χιωτίδη για στάση πληρωμών και επιστροφή στη δραχμή.

Ο κ. Χιωτίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου στον τηλεοπτικό σταθμό Κοζάνης Flash δήλωσε μεταξύ άλλων πως «εάν χρειαστεί να πάμε για δημοψήφισμα, θα πάμε για δημοψήφισμα. Εάν χρειαστεί να κάνουμε παύση πληρωμών, θα κάνουμε παύση πληρωμών… και εάν χρειαστεί να πάμε και στη δραχμή θα πάμε στη δραχμή. Τελεία και παύλα. Με αυτή την έννοια, το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ είναι απολύτως σωστό». 

«Τώρα ας το μοντάρει όπως θέλει ο κ. Σκουρλέτης» καταλήγει η ανακοίνωση της Ν.Δ..

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.