Skip to main content

Εκλογή του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΠΕ στο δ.σ του DIGITALEUROPE

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Βιομηχανίας Ψηφιακής Τεχνολογίας – DIGITALEUROPE για τη διετία 2019-2021, εκλέχθηκε ο κύριος Γιάννης Σύρρος, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου 2019 στις Βρυξέλλες.

Ο DIGITALEUROPE αποτελεί τον κορυφαίο Σύνδεσμο, ο οποίος διαμορφώνει το πανευρωπαϊκό όραμα για την ψηφιακή Ευρώπη προωθώντας τον ψηφιακό μετασχηματιστικό.

H Ευρωπαϊκή Κοινότητα του DIGITALEUROPE προωθεί ένα κανονιστικό περιβάλλον που επιτρέπει στις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και τους πολίτες να ευημερούν με την αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας. Κοινός στόχος των μελών του είναι η Ευρώπη να αναπτυχθεί, να προσελκύσει και να διατηρήσει τις καλύτερες εταιρείες ψηφιακών ταλέντων και τεχνολογίας στον κόσμο.

Μαζί με τα μέλη του ο DIGITALEUROPE διαμορφώνει τις θέσεις της βιομηχανικής πολιτικής σε όλα τα σχετικά νομοθετικά θέματα και συμβάλλει στην ανάπτυξη και εφαρμογή των σχετικών πολιτικών της Ε.Ε.

Ο DIGITALEUROPE αντιπροσωπεύει πάνω από 35.000 επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται και επενδύουν στην Ευρώπη. Περιλαμβάνει 67 εταιρείες που είναι παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα δραστηριότητας τους, καθώς και 40 εθνικές εμπορικές ενώσεις απ’ όλη την Ευρώπη.

naftemporiki.gr