Skip to main content

Πειραιάς: Κατασχέθηκαν 104 κιλά ακατάλληλα ψάρια

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ακατάλληλα ψάρια συνολικού βάρους 104 κιλών κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πειραιά, στα πλαίσια των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε πλανόδιο έμπορο και σε εστιατόριο του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και κατάσχεσαν διάφορα νωπά αλιεύματα (γαύρο, σαρδέλα, μπακαλιάρο και τσιπούρα) βάρους 40 κιλών και 64 κιλών αντίστοιχα, λόγω απουσίας της απαιτούμενης άδειας πλανόδιου εμπόρου και των προβλεπομένων συνοδευτικών εγγράφων σε συνδυασμό με μη αποδεκτές συνθήκες μεταφοράς.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.