Skip to main content

Π. Κουρουμπλής: Διαφωνώ με τις αλλαγές τώρα στη Δικαιοσύνη

Με τη φράση «δεν πρέπει να ανοίξει το συγκεκριμένο θέμα», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής εξέφρασε τη διαφωνία του με τις επιχειρούμενες αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά κυβερνητικών στελεχών για την ήττα στις ευρωεκλογές.

Ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στο AtticaTV έκανε λόγο για καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας «που κανείς δεν περίμενε εντός ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνοντας πως έγιναν λάθη από πλευράς του κυβερνώντος κόμματος και «υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα του κυβερνητικού επιτελείου».

Όπως είπε, μετά τις εθνικές εκλογές θα μιλήσει με ονοματεπώνυμα.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι «χρειάζεται να γίνει γενναία αυτοκριτική, να αναγνωριστούν και να εντοπιστούν τα λάθη, προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος μέχρι τις εθνικές εκλογές», διαφωνώντας με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που επέρριψαν ευθύνες στους ψηφοφόρους για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Θα δημιουργηθεί θέμα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ πέσει κάτω από τα ποσοστά που έλαβε στις ευρωεκλογές», προειδοποίησε εξάλλου ο κ. Κουρουμπλής, σημειώνοντας σκωπτικά: «Ο λαός δεν έχασε το μυαλό του επειδή δεν μας ψήφισε».