Skip to main content

Χρ. Σταϊκούρας: Θεατρική παράσταση Τσίπρα-Καμμένου οι τελευταίες εξελίξεις

«Θεατρική παράσταση» με τίτλο «Όλα για την παραμονή στην εξουσία» με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα, συμπρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο και σε καθορισμένους ρόλους διάσπαρτους κομπάρσους, χαρακτήρισε τις πρόσφατες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή ο τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Περιγράφοντας τις συνέπειες του «στημένου αυτού έργου» ο κ. Σταϊκούρας, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, είπε ότι θολώνει έτσι η πολιτική ατμόσφαιρα, μειώνεται η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, κλονίζεται η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς και τη Δημοκρατία, επιβαρύνεται η οικονομία και οι προοπτικές της.

«Και μέσα σε αυτό το πολιτικό αλαλούμ», πρόσθεσε, «οι εμπλεκόμενοι επιχειρούν να βρουν μια ισορροπία, από την οποία κάτι θα πάρουν, μεγαλύτερο ή μικρότερο, αδιαφορώντας για το γεγονός πως ό,τι πάρουν αθροιστικά σ’ αυτό το παίγνιο, θα το χάσει μακροχρονίως η Ελλάδα».

Ακόμη, ο τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ., απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό, του είπε ότι δεν τον εμπιστεύεται γιατί κινείται τυχοδιωκτικά και αλαζονικά, με οδηγό το πώς θα προκαλέσει ζημιά στους πολιτικούς του αντιπάλους και όχι πώς θα ωφελήσει τη χώρα.