Skip to main content

Δήμος Λαρισαίων: Στον β’ γύρο ο Απ. Καλογιάννης και η Ρ. Καραλαριώτου

Στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον δήμο Λαρισαίων θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή ο νυν δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, που έχει συγκεντρώσει 42,87% και η Ρένα Καραλαριώτου που συγκεντρώνει 39,58% με ενσωματωμένο το 70,04 % των εκλογικών τμημάτων. 

Σε δήλωσή του ο κ. Καλογιάννης σημείωσε ότι η παράταξη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» στην οποία είναι επικεφαλής « διπλασίασε το ποσοστό της από την προηγούμενη φορά και είναι πρώτη». Όπως είπε, «οι πολίτες επιβράβευσαν το έργο μας, αλλά και την ενότητα την οποία υπηρετήσαμε στη πόλη». «Με αυτά τα δύο στοιχεία θα πορευτούμε την επόμενη Κυριακή» πρόσθεσε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων επισήμανε «την επόμενη Κυριακή κρίνεται ο άνθρωπος που θα ηγηθεί αυτής της ενότητας» και πρόσθεσε πως «σε αυτή τη μάχη θα είμαστε δυνατοί με όλους τους συμπολίτες μας, ακόμη και με αυτούς που σήμερα δεν επέλεξαν να μας ψηφίσουν».

Από την πλευρά της η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου σε δήλωση της σημείωσε ότι «οι πολίτες της Λάρισας μας έδωσαν ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό, από την πρώτη Κυριακή» και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της επόμενης Κυριακής. 

«Δεν πρέπει και δεν μπορεί, σε μια Ελλάδα που αλλάζει, σε μια Ελλάδα που έστειλε μήνυμα πολιτικής αλλαγής, η Λάρισα να μείνει πίσω και να χάσει άλλα τέσσερα χρόνια» είπε η κ. Καραλαριώτου και υπογράμμισε την ανάγκη και για δημοτική αλλαγή.

Πηγή: ΑΜΠΕ