Skip to main content

Θ. Λυμπερόπουλος: Θα στηρίξουμε τον Αλ. Τσίπρα και την Κ. Νοτοπούλου

Την στήριξή του στην κυβέρνηση, στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου εξέφρασε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος σε συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου μίλησε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης ενώ παρουσιάστηκε ιντερνετική πλατφόρμα του υπουργείου Μεταφορών για τη λειτουργία των οχημάτων τύπου VAN που εκτελούν μεταφορές επιβατών.

«Θα στηρίξουμε αυτούς που μάς στήριξαν, που μας κράτησαν όρθιους, που στάθηκαν στο πλευρό μας απέναντι στις πολυεθνικές. Θα στηρίξουμε τον Αλέξη Τσίπρα, τον Χρήστο Σπίρτζη και την Κατερίνα Νοτοπούλου να γίνει δήμαρχος Θεσσαλονίκης» ανέφερε ο κ. Λυμπερόπουλος, απαντώντας στην προτροπή του υπουργού Υποδομών «να κάνουν τα ταξί τους εκλογικά κέντρα του Αλέξη Τσίπρα που στάθηκε στο πλευρό τους και της Κατερίνας Νοτοπούλου που είναι νέο πρόσωπο με όραμα για τη Θεσσαλονίκη».

«Σε αυτή τη μάχη των ευρωεκλογών που έχουμε μπροστά μας πρέπει να αποφασίσετε με ποιους θα πάτε» είπε ο κ. Σπίρτζης: «Με τον Αλέξη Τσίπρα και τις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού ή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό, που θέλει να ιδιωτικοποιήσει μέχρι και τα νοσοκομεία, αλλά και το ΚΙΝΑΛ που παρουσιάζεται ως διάδοχος του μεγάλου Ανδρέα Παπανδρέου που λάτρεψα και σήμερα θα ντρεπόταν με αυτούς που παριστάνουν τους συνεχιστές του».

«Για εμάς δεν υπάρχουν διλήμματα και συναισθηματισμοί υπάρχει ο αγώνας για τις οικογένειές μας για τον κλάδο μας για τις ζωές μας κι αυτοί οι άνθρωποι στάθηκαν δίπλα μας, πήγαν μάρτυρες στα δικαστήρια για να μας στηρίξουν, στάθηκαν στο πλευρό μας απέναντι στη Ν.Δ. του Μητσοτάκη και του Σαμαρά, απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ που σπιλώνουν από το 2011 τον αγώνα για την επιβίωσή μας» συνέχισε ο κ. Λυμπερόπουλος.

Πηγή: ΑΜΠΕ