Skip to main content

Αναδιαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού βλέπει ο Π. Καμμένος

Πολιτικές και εξελίξεις και αναδιαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού βλέπει πριν από τις κάλπες βλέπει ο Πάνος Καμμένος.

Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολίασε αναφορικά με το πολιτικό κλίμα πως «Ο κ. Τσίπρας με το θέμα των Πρεσπών από τη Λάρισα και πάνω δεν μπορεί να “περπατήσει”. Η Νέα Δημοκρατία, έχοντας την ίδια θέση, “Βόρεια Μακεδονία” erga omnes, έχει θέμα στη Βόρεια Ελλάδα».

Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε «τον κ. Τσίπρα τον έβλαψε η ιστορία με το κότερο», ανέφερε ότι ειπώθηκαν πράγματα «πολύ χοντρά» που έβλαψαν και τον Αλ, Τσίπρα και τον Κ. Μητσοτάκη και πρόσθεσε «όταν είσαι στην γέφυρα του Noor Οne, δεν μιλάς για κότερα».

Είπε ακόμη ότι εκτιμά τον Παύλο Πολάκη για το έργο του στην υγεία, ωστόσο «πολλές φορές ο λόγος του και τα γραφόμενά του στο Facebook είναι παραπάνω από το politically correct». Ειδικά όσον αφορά στο ζήτημα με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, σχολίασε πως «χρησιμοποιήθηκε με άκομψο τρόπο και από τον κ. Μητσοτάκη».

Σημείωσε ακόμη ότι δεν δίνει «καμία στήριξη στον Τσίπρα» για να καταλήξει ότι «θα υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις μέχρι τις εθνικές εκλογές, με αναδιαμορφώσεις του πολιτικού σκηνικού».

Στην ίδια συνέντευξη είχε προβεί σε καταγγελίες κατά της Έλενας Κουντουρά, η οποία τις διέψευσε κατηγορηματικά.