Skip to main content

Nέα 48ωρη απεργία από την ΠΝΟ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία για όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε για την Πέμπτη και την Παρασκευή η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας  (ΠΝΟ), κλιμακώνοντας την αντίδρασή της στα νέα μνημονιακά μέτρα.

Η απόφαση ελήφθη κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της ΠΝΟ και σε συνέχεια της 48ωρης απεργίας για τις 16 και 17 Μαΐου.

Στην ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία ζητάει την κατανόηση και τη συμπαράσταση του επιβατικού κοινού και κάνει λόγο για «αγώνα, ο οποίος αφορά όλη την ελληνική κοινωνία».

Παράλληλα, δηλώνει την αντίθεσή της στη «λαίλαπα των νέων μέτρων, με τα οποία κατεδαφίζεται η κοινωνική ασφάλιση και το κράτος πρόνοιας, και εξαφανίζονται τα τελευταία εναπομείναντα δικαιώματα των ναυτεργατών».

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.