Skip to main content

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό 47χρονου ψαρά ανοιχτά του Αγίου Όρους

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε εξέλιξη είναι από χθες το μεσημέρι έρευνες για τον εντοπισμό 47χρονου ερασιτέχνη ψαρά στη θαλάσσια περιοχή Αρσανά Μορφονού του Αγίου Όρους. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, ιδιώτης δήλωσε ότι η λέμβος του Ρουμάνου αλιέα ανετράπη, με αποτέλεσμα ο ίδιος να πέσει στη θάλασσα και έκτοτε αγνοείται.

Μόλις ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ιερισσού και Αγίου Όρους ξεκίνησαν έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν διά θαλάσσης δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού κι ένας ιδιώτης δύτης, ενώ από ξηράς ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.