Skip to main content

«Βαθιά μεταμέλεια» από τον Ιάπωνα πρωθυπουργό στο Κογκρέσο των ΗΠΑ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη βαθιά μεταμέλεια της Ιαπωνίας για τον ρόλο της στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο εξέφρασε, μιλώντας στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε.

Διακήρυξε παράλληλα τον σημαίνοντα ρόλο της Ιαπωνίας ως παίκτη στο σύστημα διεθνούς ασφάλειας, λόγω της ανόδου της δύναμης της Κίνας στην Ασία.

Ο κ. Άμπε, ο οποίος επισκέφθηκε νωρίτερα το Μνημείο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ουάσιγκτον, ανέφερε στην ομιλία του, αποσπάσματα της οποίας δόθηκαν νωρίτερα στη δημοσιότητα, ότι «με βαθιά μεταμέλεια στην καρδιά μου, στάθηκα εκεί προσευχόμενος σιωπηλά για πολλή ώρα».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.