Skip to main content

Νιγηρία: Ο στρατός υποχώρησε από προπύργιο της Μπόκο Χαράμ υπό τον φόβο των ναρκών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο στρατός της Νιγηρίας εγκατέλειψε το τελευταίο προπύργιο της ισλαμιστικής Μπόκο Χαράμ την Πέμπτη, υπό τον φόβο των ναρκών στην περιοχή, καθώς τρεις φιλοκυβερνητικοί πολιτοφύλακες έχασαν τη ζωή τους.

Πολιτοφύλακας και πηγή των αρχών ασφαλείας επιβεβαίωσαν την υποχώρηση από το δάσος της Σαμπίζα, μετά από μία ημέρα επίθεσης κατά των ισλαμιστών.

«Οι στρατιώτες υποχώρησαν στην Μπάμα λόγω των ναρκών. Προσπάθησαν να περάσουν από τον δρόμο στους θάμνους, ωστόσο και εκεί υπάρχουν νάρκες», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters Νιγηριανός στρατιώτης.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.