Skip to main content

Λεπέν: Δημοψήφισμα υπέρ ή κατά της Γαλλίας οι εκλογές

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ως «δημοψήφισμα υπέρ ή κατά της Γαλλίας» περιέγραψε η υποψήφια της Ακροδεξιάς για τον προεδρικό θώκο της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Κατά την διάρκεια επίσκεψής της στην Νίκαια, στη νοτιοανατολική Γαλλία, η κ. Λεπέν δήλωσε ότι υποστηρίζει τον «οικονομικό πατριωτισμό» και σημείωσε πως επιθυμεί «να επαναφέρει τα σύνορα της Γαλλίας» και να «τιθασεύσει την παγκοσμιοποίηση».

Κατηγόρησε τον αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο των εκλογών, Κεντρώο Εμανουέλ Μακρόν, ότι επιθυμεί να μετατρέψει τη χώρα σε «χώρο συναλλαγών».

Στις 7 Μαΐου η Λεπέν και ο Μακρόν θα βρεθούν αντιμέτωποι στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών με όλες τις δημοσκοπήσεις μέχρι στιγμής να προβλέπουν νικητή τον κεντρώο, ανεξάρτητο υποψήφιο. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.