Skip to main content

Ν.Δ.: Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει για την κόντρα Π. Καμμένου – Ν. Κοτζιά

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Απαντήσεις σχετικά με την κόντρα Πάνου Καμμένου – Νίκου Κοτζιά ζητεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη.

«O κ. Καμμένος επανέλαβε σήμερα ότι ο κ. Κοτζιάς εμπλέκεται σε ένα οικονομικό σκάνδαλο ζητώντας μάλιστα να ανοίξουν οι λογαριασμοί του και των οικείων του. Ο κ. Κοτζιάς από την πλευρά του υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας δεν τον καλύπτει», αναφέρει η κ. Ζαχαράκη.
 
Παράλληλα, επισημαίνει πως «οι αλληλοκαταγγελίες αυτές δεν αφορούν βέβαια μόνον τους πρώην κυβερνητικούς εταίρους, αλλά όλους τους πολίτες».

«Γι’ αυτό και ρωτάμε ευθέως τον πρωθυπουργό: Τι ακριβώς γνωρίζει για την υπόθεση με τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών και αδειάζει τον κ. Κοτζιά; Και κυρίως: Θα δώσει εντολή να αρθεί η ασυλία όλων των εμπλεκομένων για να μάθουμε επιτέλους τι συνέβη;», καταλήγει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.