Skip to main content

ΝΔ: Η κυβέρνηση θέλει να εξυπηρετήσει τα ρουσφέτια της τρομοκρατίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης του καταδικασμένου για συμμετοχή στη 17Ν Σάββα Ξηρού.

«Η ελληνική κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα ρουσφέτια της τρομοκρατίας δημιουργεί προβλήματα με τους παραδοσιακούς της συμμάχους και τα γεωπολιτικά στηρίγματα της χώρας» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης.

«Και όλα αυτά για να αποφυλακίσει καταδικασμένους δολοφόνους- τρομοκράτες, σε ευθεία σύγκρουση με το δημόσιο αίσθημα» πρόσθεσε.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.