Skip to main content

Ποτάμι: Τον Δεκαπενταύγουστο η κυβέρνηση ψήφιζε μνημόνιο, πασχαλιάτικα νέα μέτρα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επίθεση στην κυβέρνηση ότι άφησε ξανά τον χρόνο να κυλήσει και έφθασε να διαπραγματεύεται με την πλάτη στον τοίχο εξαπέλυσε το Ποτάμι, ασκώντας παράλληλα έντονη κριτική για την κόντρα κυβέρνησης – ΔΝΤ.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η κυβέρνηση «φαίνεται πως δεν διδάχθηκε τίποτα από την περυσινή αποτυχημένη διαπραγμάτευσή της. Άφησε ξανά τον χρόνο να κυλήσει, δεν είχε κανένα σχέδιο και έφθασε να διαπραγματεύεται σε ασφυκτικά περιθώρια με την πλάτη στον τοίχο».

Σε ό,τι αφορά την κόντρα με το ΔΝΤ, εκτιμά ότι το μόνο αποτέλεσμα που είχε ήταν «να φέρει τους Ευρωπαίους εταίρους πιο κοντά στις θέσεις του Ταμείου και αποξένωσε τον μοναδικό σύμμαχο που είχαμε στο ζήτημα του χρέους».

«Όπως τον Δεκαπενταύγουστο η Βουλή ψήφιζε το μνημόνιο του κ.Τσίπρα, τώρα φαίνεται ότι πασχαλιάτικα θα ψηφίζει το νέο πακέτο μέτρων. Αν δεν πιάσουμε ξανά καλοκαίρι» σχολιάζει κλείνοντας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.