Skip to main content

Διαβουλεύσεις ΗΠΑ – Ν. Κορέας για τη διεξαγωγή κοινών ναυτικών ασκήσεων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνομιλίες με την Ουάσιγκτον για τη διεξαγωγή κοινών ναυτικών ασκήσεων με τον σχηματισμό των πλοίων που συνοδεύει το αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson, διεξάγει η Νότια Κορέα, καθώς η αμερικανική ναυτική αρμάδα πλησιάζει στα ανοιχτά της Κορεατικής Χερσονήσου.

Το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας δεν γνωστοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες για τις συζητήσεις που γίνονται με το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ, αναφορικά με τη διεξαγωγή των ασκήσεων.

Την ίδια ώρα στη Σεούλ εκφράζονται φόβοι αναφορικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής μιας νέας πυρηνικής δοκιμής από τη Βόρεια Κορέα.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.