Skip to main content

Ν.Δ.: Ο «Ρουβικώνας» πίσω από την εισβολή στο εκλογικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας

Η αντεξουσιαστική – αναρχική ομάδα «Ρουβικώνας» ανέλαβε την ευθύνη για την εισβολή στο εκλογικό κέντρο της Ν.Δ. στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε ανάρτηση της ομάδας, σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου, αναφέρεται ότι «το τελευταίο διάστημα βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα, η εσωκομματική εκλογική μάχη που “λυσσομανάει” στο εσωτερικό της ΝΔ με τους δυο εναπομείναντες μονομάχους να αποτελούν κωμικές φιγούρες».

«Η “σκληρή” προεκλογική μάχη, αν δεν “κάλυπτε” επικοινωνιακά, θέματα όπως η καρατόμηση του ασφαλιστικού και η τραγωδία των προσφύγων και οικονομικών μεταναστών που χάνονται στα νερά του Αιγαίου, θα μπορούσε να βγάλει ακόμη και γέλιο» συνεχίζει ο «Ρουβικώνας».

«Επιδιώκουμε και περιμένουμε από τις κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί, από τις πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί όλα αυτά τα χρόνια, όχι απλά να γυρίσουν την πλάτη στην εκλογική παρωδία που στήνει η Ν.Δ., αλλά να τους εναντιωθεί έμπρακτα και να τους διώξει με τις κλωτσιές, αυτούς και τις κάλπες τους από όλες τις γειτονιές όπου τολμούν να εμφανιστούν», καταλήγει η σχετική ανάρτηση.