Skip to main content

Λεπέν: Θα απαγορεύσω ακόμη και τη νόμιμη μετανάστευση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την προσωρινή απαγόρευση ακόμη και της νόμιμης μετανάστευσης στη Γαλλία υποσχέθηκε η υποψήφια πρόεδρος της χώρας με τη σημαία της Ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, μιλώντας σε προεκλογική εκδήλωση στο Παρίσι.

«Θα το έκανα προκειμένου να σταματήσει αυτή η εντελώς ανεξέλεγκτη κατάσταση, η οποία μας βυθίζει συνεχώς», πρόσθεσε η κ. Λεπέν, η οποία θεωρείται η πιθανότερη νικήτρια του α’ γύρου των προεδρικών εκλογών, ωστόσο φαίνεται να ηττάται από οποιονδήποτε αντίπαλο αντιμετωπίσει στον β’ γύρο.

Η Γαλλία, υπό την προεδρία της, θα υιοθετούσε «πιο δραστικούς, πιο λογικούς, πιο ανθρώπινους και πιο διαχειρίσιμους όρους» για τη μετανάστευση, κατέληξε.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.