Ο Πρωθυπουργός είναι ανήσυχος, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ερωτηθείς για την αξιολόγηση.
Μιλώντας στον Real FM, ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως από τη συνάντηση που είχε με τον κ. Αλέξη Τσίπρα για το Κυπριακό, αποκόμισε την εντύπωση πως ο Πρωθυπουργός είναι ανήσυχος γιατί τίθενται θέματα για τις συντάξεις και για τα εργασιακά. Όπως είπε, οι ξένοι ζητούν εξασφαλίσεις και για μετά το 2018.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτίμησε πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κόπωση στην υπεράσπιση ενός προγράμματος που δεν πιστεύουν, ενώ προέβλεψε πως αν ο κ. Τσίπρας δεν καταφύγει σε εκλογές, θα φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3%.
Για το Κυπριακό, είπε πως δεν βλέπει λύση. «Νομίζω ότι η Τουρκία δεν είναι έτοιμη για να κάνει συμφωνία και εκεί θα βρίσκεται η αιτία της αποτυχίας» ανέφερε.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












