Skip to main content

Επεισόδιο μεταξύ Π. Πολάκη – Αδ. Γεωργιάδη και παρέμβαση Ν. Βούτση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε και πήρε το λόγο επί προσωπικού ζητήματος, για να απαντήσει στις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του ο κ. Πολάκης.

«Προφανώς δεν μοιάζουμε. Δεν ήξερα ότι για να ελεγχθεί η περίοδος του κ. Πολάκη, πρέπει να έχω μούσια και να βγάλω τη γραβάτα» είπε ο κ. Γεωργιάδης προκαλώντας την ενόχληση και τα σχόλια του κ. Πολάκη.

Οι προσπάθειες του κ. Βούτση να μη συνεχιστεί άλλο η αντιπαράθεση τους, προκάλεσαν και την έντονη αντίδραση του.

«Η βεντέτα που έχει στηθεί σε άλλες διαδικασίες μεταξύ σας δεν θα αναπαραχθεί σε αυτήν εδώ την αίθουσα… Δεν είναι τηλεοπτικό πάνελ η Ολομέλεια» ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Έντονη όμως ήταν και η ενόχληση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, ο οποίος φώναζε «έλεος» όση ώρα ο κ. Γεωργιάδης εκτόξευε αιχμές εναντίον του.

«Είναι αδιανόητο να μιλάτε στον ενικό και σ’ αυτό το επίπεδο. Δεν τιμά κανέναν μας αυτό το επίπεδο» ανέφερε ο κ. Βούτσης βάζοντας τέλος στο «θερμό επεισόδιο».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.