Skip to main content

Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα – Νεκρή η μία, σοβαρά τραυματισμένη η δεύτερη

Φωτ. αρχείου. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η μία ανήλικη έχασε τη ζωή της, ενώ η δεύτερη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δύο κορίτσια 17 ετών έπεσαν υπό αδιευκρίνιστες επί του παρόντος συνθήκες από ταράτσα εξαώροφης πολυκατοικίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η μία ανήλικη έχασε τη ζωή της, ενώ η δεύτερη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διασωληνώθηκε.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 12 το μεσημέρι.

Τα πρώτα στοιχεία

Όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, τα κορίτσια ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας, όπου διαμένει η οικογένεια της μίας 17χρονης και φαίνεται να κλείδωσαν την πόρτα.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, τα δύο κορίτσια βρέθηκαν στο κενό.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην ταράτσα της πολυκατοικίας βρέθηκε το σακίδιο της μιας ανήλικης, μέσα στο οποίο υπήρχε σημείωμα της ίδιας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.