Skip to main content

Κρήτη: Διασωληνωμένη 12χρονη μετά το τροχαίο στη Μεσαρά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSi

Το κορίτσι επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 46χρονος πατέρας της όταν το όχημα συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο ΠΑΓΝΗ του Ηρακλελιου ένα 12χρονο κορίτσι από τη Μεσσαρά που τραυματίστηκε στο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον δρόμο Σίβα–Πετροκεφαλίου, μετά τη σύγκρουση δύο Ι.Χ. οχημάτων υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κορίτσι επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 46χρονος πατέρας της όταν το όχημα συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν. Χρειάστηκε μάλιστα η συνδρομή πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό τους.

Το 12χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ σε πολύ σοβαρή κατάσταση και, σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας τηλεόραση, υπέστη ανακοπή κατά την διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο, με τους διασώστες να την επαναφέρουν.

Οι γιατροί δίνουν μάχη για το κορίτσι, το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και παρακολουθείται διαρκώς η κατάστασή της.

Διαβάστε ακόμα:

→ Κρήτη: Στη ΜΕΘ νοσηλεύονται δύο αγοράκια – Το ένα τραυματίστηκε σε πισίνα, το άλλο δέχτηκε επίθεση από σκύλο

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.