Skip to main content

Θανατηφόρο τροχαίο στο Μενίδι – Νταλίκα παρέσυρε πεζή

Φωτ. αρχείου. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Πώς συνέβη το τροχαίο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Μ.Τετάρτης στην περιοχή του Μενιδίου, με μία πεζή γυναίκα να χάνει την ζωή της.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το τροχαίο έλαβε χώρα στην περιοχή των Αχαρνών (Μενίδι), στην οδό της Αγίας Τριάδος, όπου βαρύ όχημα, πιθανόν φορτηγό, παρέσυρε μία ηλικιωμένη γυναίκα με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Τροχαία βρίσκεται στο σημείο και διεξάγει έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο και υπό ποιες συνθήκες το όχημα παρέσυρε την γυναίκα. Ο οδηγός του οχήματος αναμένεται να συλληφθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια και να επιβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Κατά τις πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης, ο οδηγός της νταλίκας, που ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την βάρδια του, είχε παρκάρει το όχημα με μέτωπο προς την λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ξεκινώντας το όχημά του, αποφάσισε πως έπρεπε να αλλάξει κατεύθυνση και να κινηθεί προς την πλευρά του Μενιδίου.

Όταν όμως επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία, εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκε στο πίσω μέρος του οχήματος η ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία ο οδηγός δεν μπόρεσε να αντιληφθεί λόγω του όγκου του οχήματος, με αποτέλεσμα να την παρασύρει.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.