Skip to main content

ΕΛ.ΑΣ: Έφοδος στις φυλακές Κορυδαλλού – Συνελήφθη 29χρονος κρατούμενος για κατοχή σίσα

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατελήφθη 29χρονος έγκλειστος αλλοδαπός να κατέχει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (sisha) βάρους 53,7 γραμμαρίων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στις φυλακές Κορυδαλλού από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Η έφοδος πραγματοποιήθηκε κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κελί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή του Τμήματος Επιχειρησιακών Ομάδων της Υποδιεύθυνσης Πληροφοριών και Ειδικών Δράσεων και αστυνομικού σκύλου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατελήφθη 29χρονος έγκλειστος αλλοδαπός να κατέχει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (sisha) βάρους 53,7 γραμμαρίων, διαμοιρασμένη σε 39 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, καθώς και το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.