Σήμερα το πρωί, 17 Μαρτίου, σημειώθηκε ένα ασυνήθιστο περιστατικό στον λιμένα Δάφνης του Αγίου Όρους, όταν ένα ιδιωτικής χρήσης μίνι λεωφορείο κατέληξε στη θάλασσα. Ο μοναδικός επιβάτης του οχήματος, ηλικίας 72 ετών, κατάφερε να εξέλθει από το όχημα χωρίς τραυματισμούς.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τα οποία επιβεβαίωσαν την πτώση του οχήματος στο νερό. Ο οδηγός ανέφερε ότι η πτώση προκλήθηκε από λανθασμένο χειρισμό κατά την κίνηση του αυτοκινήτου.
Ευτυχώς, το περιστατικό δεν προκάλεσε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το όχημα ανασύρθηκε από τη θάλασσα με μέριμνα του ιδιοκτήτη του.
Την υπόθεση διερευνά το Λιμεναρχείο Αγίου Όρους, το οποίο έχει αναλάβει τη διενέργεια προανάκρισης για τα αίτια του ατυχήματος.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












