Skip to main content

Λιγότεροι από 1.000 τζιχαντιστές έχουν απομείνει στη Μοσούλη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Λιγότεροι από 1.000 τζιχαντιστές έχουν απομείνει στη Μοσούλη στο τμήμα της πόλης που ελέγχεται ακόμη από το Ισλαμικό Κράτος, δήλωσαν πηγές της διεθνούς συμμαχίας υπό τις ΗΠΑ ενάντια στο ISIS.

Στην επιχείρηση της Μοσούλης συμμετέχουν ο ομοσπονδιακός στρατός του Ιράκ, οι ιρανόφιλες σιιτικές πολιτοφυλακές Μονάδες Λαϊκής Κινητοποίησης (PMU), μαχητές σουνιτικών φυλών του βόρειου και δυτικού Ιράκ, ο στρατός (Πεσμεργκά) του αυτόνομου εντός Ιράκ Ιρακινού Κουρδιστάν, καθώς και – από αέρος – οι δυνάμεις του διεθνούς συνασπισμού.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.