Skip to main content

Αχαρνές: Εννέα συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

ΕΛ.ΑΣ.

Αποξηλώσεις καλωδίων 610 μέτρων που χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό των Αχαρνών σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.

Συμμετείχαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., των Διευθύνσεων Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, μη στελεχωμένο αεροσκάφος (drone) και αστυνομικός σκύλος.

Κατά την επιχείρηση αποξηλώθηκαν από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ καλώδια 610 μέτρων με τα οποία ηλεκτροδοτούνταν παράνομα οικίες.

Συνελήφθησαν 9 άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για -κατά περίπτωση- κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράβαση του νόμου περί ζώων.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 41 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, χρήση κινητού τηλεφώνου κ.α. και αφαιρέθηκαν 12 άδειες ικανότητας οδήγησης και 4 άδειες κυκλοφορίας.

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, τονίζει η Ελληνική Αστυνομία.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.