Συνελήθφησαν τρεις νεαροί (16-18 ετών) στη δυτική Θεσσαλονίκη για παράνομη κατοχή καλωδίων χαλκού.
Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών δεν είχαν εκδώσει ως όφειλαν, Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.
Επιπλέον, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας εντοπίστηκε σε περιοχή του δήμου Θέρμης, 60χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου και σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις αναδιπλούμενοι σουγιάδες, ένα μαχαίρι πολυεργαλείο, ένα αεροβόλο πιστόλι το οποίο έφερε μεταλλικά σφαιρίδια, συσκευασία με 185 μεταλλικά σφαιρίδια και ένα σκοπευτικό ερυθράς κουκίδας.
Οι συλληφθέντες, με τις σχετικές δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












