Skip to main content

Φωτιά τώρα σε ταξί στο πεδίον του Άρεως – Διακόπηκε η κυκλοφορία

INTIME NEWS/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έντονη κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης η φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα ταξί που, για άγνωστους λόγους, τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως.

Η πυρκαγιά οδήγησε σε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Μαυροματαίων, στο τμήμα της από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πάνω, με τις αρχές να ρυθμίζουν την κυκλοφορία για την ασφαλή απομάκρυνση του οχήματος και την αποφυγή περαιτέρω κινδύνων.

Οι επιβάτες του ταξί και οι διερχόμενοι φαίνεται ότι πρόλαβαν να απομακρυνθούν χωρίς τραυματισμούς, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.