Αγρότες και κτηνοτρόφοι προχώρησαν σήμερα σε συμβολικό κλείσιμο της παρακαμπτήριας της Ιόνιας Οδού στη θέση Χαλίκι, στην Αιτωλοακαρνανία, χρησιμοποιώντας τα τρακτέρ τους. Η κινητοποίηση διήρκεσε περίπου μία ώρα, προκαλώντας προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή.
Η διακοπή της κυκλοφορίας επεκτάθηκε και στην Παλαιά Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις και κυκλοφοριακή συμφόρηση. Οι αγρότες επισημαίνουν ότι η κινητοποίηση αποτελεί μορφή διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες για τα αιτήματα τους.
Οι αρχές συνιστούν στους οδηγούς να δείξουν προσοχή και να ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές μέχρι την αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι δήλωσαν ότι η δράση τους είχε συμβολικό χαρακτήρα και ολοκληρώθηκε χωρίς επεισόδια.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












