Σορός άνδρα εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή της Πύλης Ε1, εντός του κεντρικού λιμένα Πειραιά.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, πρόκειται για 70χρονο ημεδαπό, η σορός του οποίου ανασύρθηκε από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ).
Άμεση κινητοποίηση των αρχών
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τη σορό στο Αττικό Γενικό Νοσοκομείο.
Εκεί αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου.
Σε εξέλιξη η προανάκριση
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στη θάλασσα.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












