Αναβλήθηκε για τις 5 Ιουνίου 2026 η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για βιασμό σε βάρος τριών ανηλίκων αγοριών.
Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος των συνηγόρων του.
Πρωτόδικα, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών για δύο βιασμούς το 2015 , ενώ είχε αθωωθεί για άλλους δύο βιασμούς: ενός 16χρονου το 2011 και ενός 18χρονου το 2018, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει.
Ωστόσο, η Εισαγγελία άσκησε έφεση για την αθώωση του καταδικασθέντα σχετικά με τον βιασμό σε βάρος ανηλίκου, αλλά και για το ύψος της ποινής που του επιβλήθηκε.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












