Skip to main content

Πάρτι με πυροτεχνήματα σε περιοχή Natura – Συνελήφθη 27χρονος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στην Επανομή συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 27χρονος για παραβάσεις που σχετίζονται με τη χρήση βεγγαλικών και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένας 27χρονος που έκανε πάρτι έριξε πυροτεχνήματα σε προστατευόμενη περιοχή Natura, χωρίς φυσικά να έχει σχετική άδεια.

Όπως έγινε γνωστό, η ρίψη των πυροτεχνημάτων έγινε στην περιοχή Ποταμός Επανομής, ενώ δεν υπήρχε σχετική άδεια από τις αρμόδιες Αρχές.

Ο 27χρονος, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και προστατευόμενου περιβάλλοντος ενώ κατασχέθηκαν δύο κουτιά με πυροτεχνήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.