Σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες διάσωσης μία Γερμανίδας τουρίστριας η οποία τραυματίστηκε στον Όλυμπο, κοντά στο καταφύγιο «Πριόνια».
Κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Λιτόχωρου και Κατερίνης και η ειδική ομάδα ΟΟΕΔ της 2ης ΕΜΑΚ.
Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Πριόνια», στο όρος #Όλυμπος. Κινητοποιήθηκαν 14 #πυροσβέστες, από τις Π.Υ. Λιτόχωρου και Κατερίνης, καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 2ης Ε.Μ.Α.Κ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 19, 2025
Κλήση στο 112 φαίνεται να έκαναν τα παιδιά της γυναίκας, η οποία φέρεται να εντοπίστηκε αναίσθητη από εθελόντρια γιατρό της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Η γυναίκα πρόκειται να μεταφερθεί στο ασθενοφόρο με πεζοπορία από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












