Skip to main content

Μέγαρα: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι 72χρονου – Τον τραυμάτισαν σοβαρά και άρπαξαν χρήματα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 72χρονος, που δέχθηκε επίθεση από ληστές μέσα στο σπίτι του στα Μέγαρα.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες εισέβαλαν σε απροσδιόριστο χρόνο σε διαμέρισμα, που βρίσκεται σε πολυκατοικία επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, και αφού τραυμάτισαν σοβαρά τον 72χρονο ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από την οικία και διέφυγαν.

Τον 72χρονο εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του λίγο μετά τις 2 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου η σύζυγος του, η οποία και ενημέρωσε την Αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 72χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι, στον λαιμό και στην κοιλιακή χώρα από άγνωστο αντικείμενο.

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ έρευνα διενεργείται από την Ασφάλεια Μεγάρων για τον εντοπισμό των δραστών.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.