Skip to main content

Σταμάτησαν οι έρευνες στην Χαλκιδική – Δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν αγνοούμενοι

Φωτ. αρχείου EUROKINISSI

Οι αρμόδιες λιμενικές αρχές θα διερευνήσουν την κλήση που έλαβαν τα μεσάνυχτα, η οποία έκανε λόγο για δύο αγνοούμενους

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σταμάτησαν οι έρευνες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του Λιμενικού Σώματος, στα ανοιχτά της Βουρβουρούς στην Σιθωνία Χαλκιδικής για δύο άτομα που έκαναν σανίδα SUP (σανίδα όρθιας κωπηλασίας).

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν άτομα που αγνοούνται.

Οι αρμόδιες λιμενικές αρχές θα διερευνήσουν την κλήση που έλαβαν τα μεσάνυχτα, η οποία έκανε λόγο για δύο αγνοούμενους που ξεκίνησαν από την παραλία Φάβα με SUP.  Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες με ένα σκάφος του ΛΣ αλλά και ιδιωτικά σκάφη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.