Με μαθήματα προσανατολισμού συνεχίζονται σήμερα, Σάββατο 7 Ιουνίου, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.
Ειδικότερα, διαγωνίζονται, ανάλογα με την κατεύθυνση που έχουν επιλέξει, σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.
Το naftemporiki.gr και ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς παρουσιάζουν καθημερινά τα θέματα, τις απαντήσεις και ειδικό σχολιασμό.
Ώρα προσέλευσης και διάρκεια εξέτασης
Η εξέταση ξεκινά στις 08:30 το πρωί, ωστόσο οι υποψήφιοι πρέπει να βρίσκονται στις αίθουσες το αργότερο έως τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης είναι 3 ώρες για όλα τα μαθήματα, εκτός από το Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, που διαρκεί 4 ώρες.
Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι
Οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν:
- Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο
- Δελτίο εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων
- Στυλό μπλε ή μαύρο (όχι μολύβι, εκτός αν το ορίζουν τα θέματα)
- Γεωμετρικά όργανα όπου απαιτείται
- Μπουκαλάκι με νερό ή χυμό
- Ρολόι χειρός (όχι smartwatch)
Τι απαγορεύεται ρητά
- Βιβλία, τετράδια, σημειώσεις
- Διορθωτικό υγρό ή ταινία (blanco)
- Κινητά τηλέφωνα ή άλλες συσκευές επικοινωνίας
- Υπολογιστικές μηχανές
- Προσοχή στα κινητά: Απαγορεύεται η κατοχή κινητού εντός της αίθουσας, ακόμη κι αν είναι απενεργοποιημένο. Η παράβαση επιφέρει μηδενισμό του γραπτού. Εάν μαθητής φέρει κινητό στο εξεταστικό κέντρο, οφείλει να το παραδώσει στον πρόεδρο της επιτροπής για φύλαξη.
Διαβάστε ακόμα:
→ Πανελλήνιες 2025: Όλο το πρόγραμμα των Εξετάσεων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












