Skip to main content

Σαμαράς για απόφαση ΣτΕ για ομόφυλα ζευγάρια: Πλήγμα στην παραδοσιακή οικογένεια – Είχα προειδοποιήσει

EUROKINISSI

«Η απόφαση του ΣτΕ επιβεβαίωσε πλήρως όσα είχα πει στη Βουλή»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη δυσαρέσκειά του για τη χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία επιτρέπεται η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με δήλωσή του που επαναφέρει τη συζήτηση περί θεσμών και αξιών.

«Η απόφαση του ΣτΕ επιβεβαίωσε πλήρως όσα είχα πει στη Βουλή. Είχα προειδοποιήσει πως αυτό ακριβώς θα συμβεί, όταν η κυβέρνηση κρυβόταν και έλεγε ψέματα και μισές αλήθειες στον ελληνικό λαό», αναφέρει ο κ. Σαμαράς, κάνοντας λόγο για «ισχυρό πλήγμα στην παραδοσιακή οικογένεια».

Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει το ζήτημα με το ευρύτερο αξιακό και κοινωνικό πλαίσιο, υπογραμμίζοντας ότι «σε μια εποχή που οι αξίες και οι θεσμοί είναι απαραίτητοι όσο ποτέ, το δημογραφικό πρόβλημα συνεχώς αυξάνεται».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.