Skip to main content

Πύργος: Μεθυσμένος απειλούσε πολίτες κραδαίνοντας μαχαίρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στη θέα των αστυνομικών πέταξε το μαχαίρι στο έδαφος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων συνελήφθη, το απόγευμα της Τετάρτης, άνδρας στον Πύργο Ηλείας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο συλληφθείς, βρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, κραδαίνοντας μαχαίρι, απειλούσε πολίτες σε πάρκο στην πόλη του Πύργου.

Άμεσα μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος στη θέα τους πέταξε το μαχαίρι στο έδαφος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πύργου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.