Skip to main content

Προσέγγιση στους Podemos, με μεσολάβηση Τσίπρα, επιδιώκει ο σοσιαλιστής Σάντσεθ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη μεσολάβηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας θα ζητήσει ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, προκειμένου να πεισθεί ο ηγέτης των Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας να συνεργαστεί για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού. 

Προσερχόμενος στη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών ο κ. Σάντσεθ είπε ότι ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να ασκήσει όλη την επιρροή του στους Podemos προς αυτήν την κατεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας δίνει για πρώτη φορά το παρών στη σύνοδο των Ευρωπαίων σοσιαλιστών ως παρατηρητής. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.