Αφού τον δολοφόνησε με μία μαχαιριά στην καρδιά, συνέχισε να μαζεύει φράουλες στο χωράφι σα να μην τρέχει τίποτα.
Το αιματηρό περιστατικό, συνέβη στην περιοχή Ψάρι Βάρδας στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης, όταν ένας 24χρονος Αιγύπτιος εργάτης γης, έπεσε νεκρός μέσα στην καλλιέργεια από το χτύπημα με μαχαίρι 23χρονου ομοεθνή του.
Δεν φάνηκε να έχουν διαφορές
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr το περιστατικό συνέβη περίπου στη μία το μεσημέρι. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν φάνηκε να έχει προηγηθεί κάτι ανάμεσα στους δύο αλλοδαπούς εργάτες γης.
Ενώ μάζευαν φράουλες, ο 23χρονος με τη χρήση ενός μικρού σχετικά μαχαιριού, έπληξε στην καρδιά τον 24χρονο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων εργατών. Συνέχισε ωστόσο να δουλεύει, μέχρι να τον συλλάβει η αστυνομία.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα δίωξης και εξιχνίασης εγκλημάτων Ήλιδας.