Skip to main content

Σε απολογία Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ

Οι τρεις σύλλογοι θα δώσουν εξηγήσεις στο δικαιοδοτικό όργανο της Λίγκας για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτρας αρχής του πρωταθλήματος κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη (30/10, 12:00) τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ.

Οι τρεις σύλλογοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα απολογηθούν για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το «τριφύλλι» για τη συνάντηση με τον Αστέρα Τρίπολης και οι Ηρακλειώτες για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.