Skip to main content

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

(ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI)

Ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από σήμερα Τετάρτη - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μεταβολή πρόκειται να παρουσιάσει ο καιρός σε περιοχές της χώρας τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από σήμερα Τετάρτη (30-04-2025) στα Δωδεκάνησα και από αύριο Πέμπτη (01-05-2025) στην Κρήτη.

Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Πιο αναλυτικά προβλέπονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες:

  1. Στα Δωδεκάνησα από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (30-04-2025) μέχρι και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (01-05-2025).
  2. Στην Κρήτη από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (01-05-2025) μέχρι και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (02-05-2025).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.