Skip to main content

Εξάρχεια: 6 προσαγωγές κατά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε κτίριο στον λόφο του Στρέφη

Ελληνική Αστυνομία

Συλλέχθηκε προανακριτικό υλικό το οποίο θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έξι άτομα προσήχθησαν στο πλαίσιο της επιχείρησης της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο λόφο του Στρέφη, στα Εξάρχεια.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε υπό κατάληψη κτίριο του Δήμου Αθηναίων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στην επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ρατσιστικής και Εξτρεμιστικής Βίας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συλλέχθηκε προανακριτικό υλικό το οποίο θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ο χώρος θα αποδοθεί στους νόμιμους δικαιούχους διασφαλίζοντας το δικαίωμα πρόσβασης όλων των πολιτών σε δημόσιους χώρους, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση που επίσης αναφέρει ότι η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει την εφαρμογή ειδικών επιχειρησιακών δράσεων με στόχο την αποτροπή ανάπτυξης εστιών παραβατικότητας οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν σε εγκληματικές δραστηριότητες κατά της ιδιοκτησίας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.