Τρία νεαρά άτομα άρπαξαν με χρήση σωματικής βίας το κινητό τηλέφωνο από 18χρονο και στη συνέχεια τον εκβίαζαν ζητώντας 200 ευρώ για να του το επιστρέψουν.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τρεις νεαρούς, 17 και 18 ετών, ανάμεσά τους δύο γυναίκες, που συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η ληστεία έγινε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ οι κατηγορούμενοι ως δράστες εντοπίστηκαν το πρωί της Μ. Παρασκευής. Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












