Skip to main content

Ν.Δ.: Δικαίωση για κυβέρνηση Καραμανλή και κόμμα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση του Βατοπεδίου δικαιώνει την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία, που αβάσιμα κατηγορήθηκαν και άδικα συκοφαντήθηκαν, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η απόφαση εκθέτει, ταυτόχρονα, όσους επιχείρησαν να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή με άθλια κατασκευάσματα.

Μετά τη δικαστική απόφαση αρκετά στελέχη του κόμματος έκαναν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η  τομεάρχης Οικονομίας Ντόρα Μπακογιάννη έγραψε στο twitter: «Αφιερώνω την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για το Βατοπέδι στη μνήμη του Γιάννη Αγγέλου που δεν άντεξε τη λάσπη γι’ αυτήν την υπόθεση», έγραψε η κ. Μπακογιάννη.

Aντίστοιχο περιεχόμενο είχε και το tweet του τομεάρχη Εξωτερικών Γιώργου Κουμουτσάκου: «Αθώοι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Βατοπεδίου. Κατέπεσε με πάταγο η μεγάλη πολιτική σκευωρία κατά του Κ. Καραμανλή. Η ώρα αυτή της παταγώδους πτώσης της σκευωρίας του Βατοπεδίου είναι στιγμή δικαίωσης και για τον Γιάννη Αγγέλου και την οικογένειά του».

Ανάρτηση στο twitter έκανε και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης: «Όταν ως βουλευτής του ΛΑΟΣ ακόμη είπα ότι δεν υπάρχει Σκάνδαλο Βατοπεδίου, έπεσαν όλοι να με φάνε. Σήμερα σιωπή από τους λασπολόγους».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.