Skip to main content

Ν.Δ.: Δικαίωση για κυβέρνηση Καραμανλή και κόμμα

Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση του Βατοπεδίου δικαιώνει την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία, που αβάσιμα κατηγορήθηκαν και άδικα συκοφαντήθηκαν, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η απόφαση εκθέτει, ταυτόχρονα, όσους επιχείρησαν να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή με άθλια κατασκευάσματα.

Μετά τη δικαστική απόφαση αρκετά στελέχη του κόμματος έκαναν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η  τομεάρχης Οικονομίας Ντόρα Μπακογιάννη έγραψε στο twitter: «Αφιερώνω την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για το Βατοπέδι στη μνήμη του Γιάννη Αγγέλου που δεν άντεξε τη λάσπη γι’ αυτήν την υπόθεση», έγραψε η κ. Μπακογιάννη.

Aντίστοιχο περιεχόμενο είχε και το tweet του τομεάρχη Εξωτερικών Γιώργου Κουμουτσάκου: «Αθώοι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Βατοπεδίου. Κατέπεσε με πάταγο η μεγάλη πολιτική σκευωρία κατά του Κ. Καραμανλή. Η ώρα αυτή της παταγώδους πτώσης της σκευωρίας του Βατοπεδίου είναι στιγμή δικαίωσης και για τον Γιάννη Αγγέλου και την οικογένειά του».

Ανάρτηση στο twitter έκανε και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης: «Όταν ως βουλευτής του ΛΑΟΣ ακόμη είπα ότι δεν υπάρχει Σκάνδαλο Βατοπεδίου, έπεσαν όλοι να με φάνε. Σήμερα σιωπή από τους λασπολόγους».