Skip to main content

Μ. Χρυσοβελώνη: Να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Γιακουμάκη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη θλίψη της για τον τραγικό χαμό του νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη εξέφρασε με δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, καλώντας την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν τις συνθήκες του θανάτου του 20χρονου σπουδαστή.

«Ακόμα περισσότερο μας έχει συγκλονίσει το γεγονός ότι αυτός ο νέος άνθρωπος υπήρξε θύμα της κοινωνικής βίας και του εκφοβισμού, του λεγόμενου bullying, αλλά και της ανοχής που επιδεικνύει μερίδα της κοινωνίας. Ανοχή που στην περίπτωση του νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη αποδείχθηκε δυστυχώς μοιραία», σημειώνει η κ. Χρυσοβελώνη.

Η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων καταδίκασε τα φαινόμενα εκφοβισμού και βαρβαρότητας έναντι των ευαίσθητων και ανίσχυρων συνανθρώπων μας, ζητώντας παράλληλα να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού και στους οικείους του», καταλήγει η κ. Χρυσοβελώνη. 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.