Skip to main content

Ηράκλειο: Οριοθετήθηκε άμεσα το μέτωπο στη Λοφούπολη

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Γρήγορη η επέμβαση της Πυροσβεστικής

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οριοθετήθηκε άμεσα η φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 13:00, στην περιοχή του Μαραθίτη, μεταξύ Λοφούπολης και Βασιλειών, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ήδη από τις 14:00 δεν υπήρχε ενεργό μέτωπο, ενώ η φωτιά φαίνεται πως έκαψε μεγάλο μέρος χορτολιβαδικής πλαγιάς.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση και μεγάλη, καθώς στο σημείο επιχείρησαν  41 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρου της 3ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και 2 ελικόπτερα. Συνέδραμαν και μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.