Για θέματα της αρμοδιότητάς του ενημέρωσε τη Δευτέρα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Ειδικότερα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ΑΠΘ και τις απειλές που δέχεται ο πρύτανης, Νίκος Παπαϊωάννου.
Στη συνέχεια, ανέλυσε το σχέδιο του υπουργείου για μια σύγχρονη ανθρώπινη και αποτελεσματική αστυνομία, υπογράμμισε την έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας και παρουσίασε τις σύγχρονες μορφές παραβατικότητας, όπως το ηλεκτρονικό έγκλημα.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












